Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Pripomočki za dojenje > Izposoja črpalke
IZPOSOJA ČRPALKE MEDELA LACTINA ELECTRIC PLUS + nakup enojnega seta

IZPOSOJA ČRPALKE MEDELA LACTINA ELECTRIC PLUS + nakup enojnega seta

Najem črpalke 47,00 eur/mesec + nakup enojnega seta 49,00 eur
CENA:
96,00 EUR

Črpalka za izčrpavanje materinega mleka. Takšne črpalke ima večina slovenskih porodnišnic. Profesionalna, električna, visokozmogljiva, nastavitev stopnje izčrpavanja (moč izčrpavanja), kvalitetna, trpežna, za pogosto in dolgotrajno uporabo. Set, ki je vez med dojko in črpalko si lahko izposodite ali ga kupite. Za možnost prostoročnega izčrpavanja si poglejte izdelek: Modrček za izčrpavanje.


a) V kolikor ga kupite, si iz njega lahko naredite ročno črpalko (to je hkrati nakup ročne črpalke). Prvi mesec tako plačate 47,00 + 49,00 = 96,00 eur, vsak naslednji podaljšan najem pa 47,00 eur.
b) Najem črpalke je 47,00 eur ter najem seta je 10 eur. Torej plačate prvi mesec za najem črpalke in seta 57,00 eur, vsak naslednji podaljšan najem pa 47,00 eur na mesec.

Izposojajte si črpalke, ki so namenjene porodnišnicam. Le pri teh bo izčrpavanje zmeraj kvalitetno, ker so visokozmogljive namenjene večim uporabnicam, imajo tudi različne varnostne mehanizme...Dobro izčrpa mleko in s tem pripomore k boljšemu nastajanju mleka. Izognete se tudi težavam z mašenjem mlečnih vodov. Ste jo preizkusile v porodnišnici? Potem veste, da je odlična. Prav nikomur se na pustite prepričati drugače.


Preden izpolnete podatke za najem črpalke in izvedete plačilo, se prosimo pozanimajte, če je črpalka, ki jo želite najeti, trenutno na voljo.
Pokličite na telefonsko številko 03/746 11 50.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila