Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Pripomočki za dojenje > Izposoja črpalke
IZPOSOJA ČRPALKE MEDELA SYMPHONY

IZPOSOJA ČRPALKE MEDELA SYMPHONY

mesečni najem črpalke
CENA:
55,00 EUR

mesečni najem 55,00 eur

 

Črpalka za izčrpavanje materinega mleka SYMPHONY je izredno visokozmogljiva, primerna za dolgotrajno uporabo večih mamic in pogosta izčrpavanja. Namenjena je porodnišnicam in zato primerna za več uporabnic, imajo jo tudi v večini slovenskih porodnišnic. Črpalko posojamo mamicam tudi na dom. Električna črpalka Symphony ima dvofaznost izčrpavanja. V obeh fazah si lahko nastavite moč izčrpavanja. S prvo fazo dojko zmasira in s tem pripomore k večji laktaciji in k temu, da mleko boljše teče. S tem se tudi izognete, da bi bile dojke trde, zatekle, boleče. Z dobro črpalko si mama mleko obdrži dalj časa. Nastavki so izredno mehki, prijazni do dojkinih tkiv. Symphony ima dva programa. Eden je za mamice, ki so rodile prezgodaj, drugi pa za ostale. Ritem izčrpavanja za »nedonošenčke« je drugačen od tistega, ki ga uporabljajo mamice, ki so rodile ob roku. Program za nedonošenčke omogoča mamicam, da imajo že 5 dan 43 % več mleka, kot , če bi ga črpale z navadnim programom oz. drugimi črpalkami (klinično dokazano). Izredno zmogljiva, učinkovita in enostavna. Za možnost prostoročnega izčrpavanja si poglejte izdelek: Modrček za izčrpavanje. IZJEMNA! Ste jo preizkusile v porodnišnici? Potem veste, da je odlična. Prav nikomur se na pustite prepričati drugače.

 

Preden izpolnete podatke za najem črpalke in izvedete plačilo, se prosimo pozanimajte, če je črpalka, ki jo želite najeti, trenutno na voljo.
Pokličite na telefonsko številko 03/746 11 50.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila