Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Medicinski aparati in potrošni material > Kirurški instrumentarij + šivalni material
SeraGYN® BR - mehka mrežica za rekonstrukcijo prsi

SeraGYN® BR - mehka mrežica za rekonstrukcijo prsi

SeraGYN® BR - mehka mrežica za pomoč pri rekonstrukciji prsi
SeraGYN® BR - mehka mrežica za pomoč pri rekonstrukciji prsi

Ko zdravljenje raka na prsi zahteva odstranitev prse (mastektomija), se lahko prsa rekonstruira ob operaciji ali pa kasneje po končanju terapije. Za rekonstrukcijo je ponavadi potrebno več kirurških korakov z uporabo telesnih naravnih tkiv ali silikonskih implantatov.

Značilnosti:
Mehka mrežica SERAGYN® BR je implantat, ki podpira in premosti oslabljeno ali poškodovano tkivo. Mrežica je že razrezana, da ustreza anatomskim zahtevam.
Ker prsno tkivo često ne more biti kos pritiskom tkivnega raztegovanja, se lahko uporabi mrežica SERAGYN® BR, ki zagotovi potrebno podporo in se lahko individualno prilagodi specifičnim potrebam bolnice.
Mrežica se pripoji v tkivo in naravna celična struktura jo hitro preraste. Večina mrežice se absorbira v približno 90-120 dneh. V telesu permanentno ostane le malo zelo mehke mrežice. To pa zagotavlja trajno in optimizirano stabilnost. Mrežica izjemno lahka, zelo dobro tolerirana in nudi večjo zadovoljstvo uporabnice.
Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila