Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Medicinski aparati in potrošni material > Kirurški instrumentarij + šivalni material
SERATOM® - Operativno zdravljenje prolapsov

SERATOM® - Operativno zdravljenje prolapsov

SERATOM® je sistem za zdravljenje raznih prolapsov

 Vaginalni prolaps lahko povzroči velik obseg težav. Ko se "izčrpajo" vse konzervativne metode zdravljenja, ni več mogoče odlašati s kirurškim posegom. Klinične izkušnje in študije so pkazale, da sta odločitna faktorja za uspeh zdravljenja uporaba kirurškega posega in implantatov. Sistem SERATOM® s svojim obsežnim izborom različnih implantatov narejenih iz ne resorbativnega ali delno resorbativnega materiala je bil razvit ravno z namenom zdravljenja prolapsov. Sistem se sestoji iz posebno oblikovanega lahkega mrežastega implantata in setov posebno ukrivljenih igel za večkratno uporabo.

Sistem SERATOM® obstaja v različnih oblikah in poimenovanjih:

 

SERATOM® A PA

SERATOM® E PA

SERATOM® F PA

 

Proizvodi imajo dvo-komponentno PP/PGA srutkturo.

 

Uporaba sistema SERATOM® dovoljuje minimalno invazivni, brez napetostni kirurški koncept, ki se opravi preko vagine. Uporablja se lahko, ko preizkave pokažejo cistocelo, ki zahteva kirurško popravljanje z ali brez  stailnega materničnega vratu in tudi kot del celotnega koncepta vaginalne kirurgije v primerih nepopolnega ali popolnega prolapsa.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila