Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Medicinski aparati in potrošni material > Kirurški instrumentarij + šivalni material
SERAMESH® - mrežice za zdravljenje kile

SERAMESH® - mrežice za zdravljenje kile

SERAMESH® mrežice različnih velikosti in lastnosti za zdravljenje kile

Mrežice SERAMESH®

Kvaliteta ustrezna vsem zahtevam

 

SERAMESH® mrežice so bile prvotno razvite za operacijo kile. Med tem pa se je dobro uveljavljeni PP mrežici dodala še delno resorbtivna mrežica. Ta novi tip mrežice pomeni več možnosti aplikacij impantatov in dovoljuje izboljšanje in optimiziranje kirurških posegov.

Delno resorbtivna mrežica SERAMESH® PA združuje optimalno kirurgovo upravljanje in izvrstno pacientovo toleriranje impantata kot tujka v telesu, saj se resorbtivna komponenta resorbira in v telesu pušča izjemno mehko PP mrežico. V vsakem posameznem primeru jo lahko razrežemo na potrebno velikost ne, da bi z rezanjem izgubilli natezno moč ali stabilnost. Preden se SERAMESH® PA v telesu resorbira, se z mrežico upravlja oz. pozicionira izjemno lahko, kar je še posebej važno pri MIS kirurških posegih.

 

Klasične SERAMESH® mrežice je mogoče dobiti v različnih velikostih in tipih: SERAMESH® SE, SERAMESH® SO, SERAMESH® LE in SERAMESH® XO.

Delno resorbtivna mrežica pa je prepoznavna in registrirana pod blagovnim imenom SERAMESH® PA.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila