Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico
ams meding d.o.o. ams meding d.o.o.Trnovec pri Dramljah 54 A, 3222 Dramlje ams meding d.o.o.tel.: 03/746 11 50 ams meding d.o.o.faks.: 03/746 11 84 ams meding d.o.o.el. pošta: info@ams-meding.si
Domov > Pripomočki za dojenje > ZA MAMICE IN DOJENČKE
MEDELA ZA MAMICE IN DOJENČKE

MEDELA ZA MAMICE IN DOJENČKE

 

 

MEDELA ZA MAMICE IN DOJENČKE

Naše podjetje je generalni zastopnik švicarskega podjetja Medela. Svojim kupcem nudimo prodajo, dostavo, garancijo, servis, vse rezervne dele, poprodajno podporo in svetovanje.

Švicarsko podjetje MEDELA je eno izmed vodilnih podjetij na svetu, ki v sodelovanju z medicinskimi strokovnjaki že 50 let vlaga v razvoj vrhunskih izdelkov za pomoč mamicam in dojenčkom.

Medeline črpalke in nekateri drugi izdelki so dobitniki različnih nagrad na mednarodnih tekmovanjih. Črpalke so prejele nagrado za inovativnost, zmogljivost, enostavnost, dizajn in udobnost. Skoraj vse črpalke imajo dvofaznost izčrpavanja, ki pripomore k večjji laktaciji, da mamica dalj časa obdrži mleko ter se izogne mašenju mlečnih vodov ter razpokanim bradavicam.

WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) v priporočilih za prehranjevanje dojenčkov na prvo mesto postavlja dojenje, kot drugo pa črpanje materinega mleka, saj v obeh primerih dojenček prejme materino mleko in le-to zagotavlja vse sestavine, ki jih otrok potrebuje za zdrav razvoj ini rast. Poleg visokokakovostnih beljakovin,esencialnih maščobnih kislin, vitaminov in mineralov vsebuje materino mleko tudi zaščitne snovi, ki pomagajo ščititi dojenčka pred okužbami in boleznijo in jih ne moremo zagotoviti z nobeno še tako kakovostno prilagojeno mlečno formulo. Kemično predelano mleko kot je mleko živalskega ali rastlinskega izvora (sojino, kokosovo) ne more nadomestiti sestave ženskega mleka.

Več informacij o Medeli lahko najdete na spletnem naslovu www.medela.com.

Pošlji povpraševanje Prenesi PDF katalog Naroci se na E-obvestila